Datum: 11 juni 2019

Aanvang: 19.30 uur

Locatie; de Blinkerd, Schoorl

Sporten & bewegen
in het Schoorl
van de toekomst 

De Sportraad Bergen houdt dinsdag 11 juni in een thema-avond over de toekomst van sporten & bewegen in de kern Schoorl. Aanvang is 19.30 uur in De Blinkerd. De avond is een gezamenlijk initiatief van Sportraad Bergen en de Gemeente Bergen. Er is een flinke krimp op komst, vergrijzing is al een feit en sporters zijn steeds minder aan verenigingen gebonden. Wat zijn de gevolgen voor verenigingen en accommodaties in de kern Schoorl? Zijn er combinaties, samenwerkingen tussen professionele aanbieders en clubs mogelijk? Zijn plaatselijke clubs / voorzieningen niet voor een groot deel eigenlijk regionaal? Kunnen Alkmaarse vrijwilligers ook iets doen voor Schoorlse verenigingen? De Sportraad wil graag vooruitkijken en bevindingen doorspelen naar het lokaal bestuur. Na inleidingen door o.a. gebiedsregisseur Monique Klaver en buurtsportcoach Elles Kraakman, praten de deelnemers over de kansen van nu en straks. De toekomst is dichtbij genoeg, vindt de Sportraad. Kennismaken, ontdekken en verbinden, dat is het drieledig motto van deze thema-avond. Info: sportraadbergen.com.