Beste sportbestuurder/ sportaanbieder,

Nieuwe doelgroepen bereiken en samenwerken met andere verenigingen binnen de gemeente? Nieuw beweegaanbod ontwikkelen binnen jullie vereniging?

Alleen ga je sneller maar samen kom je verder!

Wij, de buurtsportcoaches van de gemeenten Bergen, Uitgeest en Heiloo, willen onderzoeken hoe de huidige sportparticipatie er binnen de gemeenten Bergen, Uitgeest en Heiloo uitziet en op welke manier het sportaanbod nog beter afgestemd kan worden op de vraag van de inwoners.

Daarom organiseren wij, samen met stagiair Lisette Jonker, op donderdagavond 28 februari 2019 een netwerkbijeenkomst voor alle sportaanbieders uit bovenstaande gemeenten. Deze bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 22.00 uur op het sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301 in Alkmaar.

Tijdens de netwerkbijeenkomst kijken we welk (nieuw) sport- en beweegaanbod we zelf kunnen ontwikkelen, maar vooral ook wat we samen kunnen opzetten. De uitkomsten van deze brainstorm nemen we mee in de behoeftepeiling, die wordt verspreid onder de inwoners van de 3 gemeenten. Hierdoor kunnen we meteen zien of er animo is voor de ontstane ideeën.

Hierbij hebben we jullie nodig, we hopen dan ook op jullie aanwezigheid tijdens deze avond. Kom gerust met meer geïnteresseerden namens de vereniging, zodat jullie ook samen kunnen brainstormen over de mogelijkheden binnen jullie vereniging/organisatie. Graag aanmelden vóór vrijdag 22 februari.

Het exacte programma wordt nader bekend gemaakt.

U bent van harte uitgenodigd!

Met sportieve groet,

Ook namens de buurtsportcoaches van Heiloo en Uitgeest,